נטילת כדורי כורכום במקביל לאנטביוטיקה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

16/10/2014 | 20:16 | מאת: ניני

שלום, אני כחודש לאחר ניתוח FESS. במשך השבועיים לאחר הניתוח לא היו לי כאבים ולאחר כשבועיים החלו כאבי ראש (ליתר דיוק כאבים באזור המצח מעל העין בצד הניתוח). לדברי הרופא המטפל מדובר בבצקת. קיבלתי עכשיו שוב אנטביוטיקה (סידרה שלישית בחודשיים האחרונים) - פלג'יל וזינת למשך שבוע. אני מעוניין ליטול כדורי כורכום (סופר ביו- כורכום). האם יש מניעה מליטול כדורים אלו תוך כדי נטילת האנטביוטיקה? תודה

שלום, אתה כחודש לאחר ניתוח FESS. במשך השבועיים לאחר הניתוח לא היו כאבים ולאחר כשבועיים החלו כאבי ראש . לדברי הרופא המטפל מדובר בבצקת. קיבלת שוב אנטביוטיקה פלג'יל וזינט למשך שבוע. אתה מעוניין ליטול כדורי כורכום . לא נראה לי או ידוע לי שיש מניעה . אתה יכול גם לשאול את הרופא המטפל. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים