ממצאי בדיקת רנטגן

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

25/08/2014 | 13:28 | מאת: רוני

שלום רב, ממצאי בדיקת רנטגן -אוורור תקין של מערות הלסת ומערות המצח. התעבות רירית בחלל האף משמאל - מה משמעות ממצא זה ? האם זה מסוכן ויכול להעיד על בעיה אחרת (חלילה סרטן)ויש צורך בבדיקות נוספות. יצוין כי נבדקתי ע"י רופא אא"ג כולל בדיקת אנדוסקופיה. האם לעובדה כי אני סובל מיובש בפה בלילה, יש קשר לממצא? האם יש צורך לטפל ?

שלום, נראה כי לא מדובר בסינוסיטיס. עיבוי רירית בחלל האף - צריכה קורלציה קלינית, כלומר צריך לבדוק את האף. אם רופא א א גרון לא מצא משהו מיוחד אפשר להיות רגועים. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים