סינוסיטיס

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

14/08/2014 | 19:22 | מאת: ליליאן

שלום פרופסור יצחק, אני סובלת מסינוסיטיס כבר כמה חודשים, בעבר טופלתי באנטיביוטיקה, זה עזר לי ואז שוב הסינוסיטיס חזר... מה אפשר לעשות כדי להיפטר ממנו? אני עשיתי אינהלציות עם מי מלח מעל חודש-ולא עזר. שמעתי באינטרנט שאפשר לעשות אינהלציה עם אנטיביוטיקה למשל מוקסיפן, האם זה לא מסוכן? האם אתה ממליץ? האם שמעת על זה? איזה עוד פתרונות יש לרפואה המודרנית להציע? (חוץ מלשתות אנטיביוטיקה כי את זה כבר ניסיתי.)

שלום, את סובלת מסינוסיטיס כבר כמה חודשים, בעבר טופלת באנטיביוטיקה, זה עזר ושוב הסינוסיטיס חזר... יש צורך להעריך את היקף המחלה ומה חסום לך בסינוסים. רצוי מאוד בדיקת א א גרון ו CT סינוסים. לא שמעתי על אינהלציה עם אנטיביוטיקה. מקובל היום ניתוח אנדוסקופי של הסינוסים. יש לנו בבית חולים הללי יפה מחקר עם טיפול בתרסיס מיץ רימון לאף בסינוסיטיס. אפשר לנסות... בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים