בליטה בנגיעה בתוך האוזן

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

21/07/2014 | 15:23 | מאת: מיקה

שלום רב. אני מבקשת לשאול, יש לי כאבי ראש ואח"כ כאב באוזן שבסיומו האוזן מפרישה נוזלים במגע והכאב פוסק, זה קורה מזה זמן רב. היום במקרה גירדתי עם האצבע בתוך אחת האוזניים והרגשתי בתוכה מעין בליטה קטנה, ממש בתוך האוזן, מעבר למעבר צר. באוזן השניה לא חשתי אותו דבר האם בליטה זו היא חלק טבעי ממבנה האוזן ? זה מדאיג אותי. אודה לתשובתך.

שלום, יש לך כאבי ראש ואח"כ כאב באוזן שבסיומו האוזן מפרישה נוזלים במגע והכאב פוסק, הרגשת באוזן מעין בליטה קטנה, ממש בתוך האוזן, מעבר למעבר צר. יתכנו מספר אפשרויות כמו צסטה בתעלה, אוסטאומה ועוד. המומלץ ביותר זה בדיקת א א גרון ואז התייחס גם לכאבי הראש וההפרשה באזנים. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים