החלטתי לעבור ניתוח פרטי באסותא - מי עדיף שינתח? המ

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

14/07/2014 | 11:52 | מאת: מאיר תורג'מן

אני סובל מבעיה במחיצות האף ובקונכיות. נאמר לי על ידי מרפאות חוץ בבית חולים בלינסון כי אני צריך לעבור ניתוח. החלטתי ללכת על פרטי. אסותא ברמת החייל. האם יש אנשים שעברו ניתוחים דומים? תיקון מחיצות + קונכיות. ויש להם המלצות לגבי הרופא המנתח? ותוצאות הניתוח? אשמח לשמוע

שלום, יש לך בעיה במחיצת האף ובקונכיות. ניתוח יישור מחיצה + קונכיות. הוא ניתוח שכיח מאוד באף אוזן גרון. יש מגוון מנתחים באזור תל אביב והם טובים. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים