דלקת בסינוס פרונטלי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

06/04/2014 | 03:06 | מאת: תות

שלום, לפני שבוע וחצי חזרה לי דלקת בסינוס הפרונטלי עם כאבים עצומים מעל עין ימין והתנפחות העין. לאחר אישפוז קצר בו ניתנה לי אנטיביוטיקה לוריד ושטיפת האף עם מי מלח שוחררתי לביתי המשך טיפול באוגמנטין וספריי לאף הרופאים המליצו על חוות דעת של אלרגולוג. היום כעבור שבוע הכאבים החריפו לכאבי מצח וראש שלא נותנים לי מנוח. אני לא מצליחה לישון בלילות ללא משככי כאבים והכאבים מגיעים לרמות שלא ניתן לסבול אותם בסולם הכאבים 9 מה עלי לעשות? האם הכאבים בראש מעל המצח קשורים לסינוסים? כמו כן ישנה רגישות קלה לאור ותחושה מציקה בעת מצמוץ כאשר הכאבים עוצמתיים במיוחד

שלום, חזרה לך דלקת בסינוס הפרונטלי עם כאבים עצומים מעל עין ימין והתנפחות העין. לאחר אישפוז קצר בו ניתנה לך אנטיביוטיקה לוריד ושטיפת האף עם מי מלח שוחררת עם טיפול באוגמנטין וספריי לאף . כעבור שבוע הכאבים החריפו לכאבי מצח וראש ואת לא מצליחה לישון בלילות ללא משככי כאבים לפי התאור הכאבים קשורים לסינוסים. במידה ואין הטבה והבעיה ממקור סינוסים פרונטליים יש לפנות לחדר מיון לבדיקה וטיפול בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים