כאבי ראש בצד הימני

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

25/10/2012 | 22:50 | מאת: ליזי

שלוםרב, אני בת 58 סובלת מזה מספר שנים מסינוסיטיס כרוני ועברתי 2 ניתוחי fess ויישור מחיצה לפני כ- 8 שנים. בצילום ct נראה כי יש חסימה של הרצס הפרונטלי מימין עם מלאות סל סינוס פרונטלי. הרופא המליץ על ניתוח אינדסקופי (fess אני סובלת מכאבי ראש מאד חזקים בעיקר בצד ימין מעל הגבה וכאבי גרון עם נפיחות. שאלתי היא האם כאבי הראש החזקים וכאבי הגרוןנובעים מהחסימה? תודה על תשובתך

שלום ליזי, את סובלת מספר שנים מסינוסיטיס כרונית ועברת 2 ניתוחי FESS ויישור מחיצה לפני כ- 8 שנים. בצילום CT נראה כי יש חסימה של הרצס הפרונטלי מימין עם מלאות של סינוס פרונטלי. הרופא המליץ לך על ניתוח אנדסקופי FESS יש לך כאבי ראש מאד חזקים בעיקר בצד ימין מעל הגבה וכאבי גרון. כאבי הראש החזקים כנראה נובעים מהחסימה באזור הסינוס הפרונטלי. זוהי כמובן תשובה ללא בדיקתך וללא עיון בצילום. יש כנראה צורך בפתיחת הסינוס הפרונטלי אם הוא חסום. יש שיטות מתקדמות שיש לשקול אותם כמו BALLOON SINUPLASTY בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים