אפסס בגרון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

19/03/2014 | 17:38 | מאת: דפנה

פר' ברוורמן שלום, הבן שלי בן 28 היה מאושפז במשך שבוע עם אפסס בגרון וטופל באנטיביוטיקה. לאחר שבוע שוחרר עם כיס אחד של מוגלה וטופל בבית 10 ימים עם אנטיביוטיקה. סיים עם האנטי' הלך לרופא א.א.ג של קופח שאמר שהכיס שעדיין קיים ונתן לו להמשיך באנטי' אם גם תוך 10 ימים אלו הכיס לא יעלם מה אליו לעשות. אודה לתשובתך. בכבוד רב, דפנה

שלום, הבן שלך היה מאושפז במשך שבוע עם אבצס בגרון וטופל באנטיביוטיקה. לאחר שבוע שוחרר וטופל בבית 10 ימים עם אנטיביוטיקה. סיים עם האנטי' ורופא א.א.ג אמר שהכיס עדיין קיים ונתן לו להמשיך באנטי' לא ברור מה זה כיס אך לפי התאור נראה כי קיימת בעיה. אם יש אבצס צריך לנקזו . אם אין אבצס- מספיק אנטיביוטיקה. אם הבעיה חוזרת באזור השקדים לעיתים צריך ניתוח. צריך יותר פרטים ובדיקת א א גרון. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים