סינוס פרונטלי ימיני

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

12/08/2013 | 13:13 | מאת: נאדר

אני סובל מזה 3-4 שנים מהתקפי סינוס פרונטלי ימיני פעם בשנה ,בהתחלה אושפזתי לאנטביוטיקה ורידית ל72 שעות ושאר ההתקפים שזה כל שנה כמעט אני מקבל אוגמנטין 875מג ,האם זה תקין או שאני נדרש לעשות FEES?האם אני פוגע בעצמי בשימוש באוגמנטין כי לפעמים יוצא לי אפטות מהקיבה לפה ואני לוקח וויטמינים ,כמה פעמים בשנה אפשר לקבל אנטביוטיקה?? אודה לך

שלום, אתה סובל מזה 3-4 שנים מהתקפי סינוסיטיס פרונטלי ימיני פעם בשנה. ניתוח סינוסים תלוי בסימפטומים ובממצאים בCT שימוש רב באוגמנטין אינו בריא ולכן כדי להתייעף עם מומחה אף אוזן גרון. אפשר לקבל אנטביוטיקה מספר פעמים בשנה אך עדיף להמעיל במידת האפשר. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים