דימום מהסינוס

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

09/08/2013 | 11:21 | מאת: זלמן

שלום רב! לפני 3 ימים עברתי ניתוח של הרמת סינוס (ניתוח פתוח). כעבור יומיים פחת הכאב וגם הנפיחות פחתה במידה מסוימת. אבל הסינוס עדיין מדמם, אמנם לא באותה אינטסיביות שהייתה ביום הראשון לאחר הניתוח. הדם אינו יורד מהנחיר אלא גולש אל תוך הגרון ויוצא עם הליחה. אני מגלה את הדם כששואף בעדינות את הליחה מתוך הגרון. אני מקפיד על כללי התנהגות לאחר הניתוח שנתן לי הרופא המנתח בדף מודפס, לוקח אנטיביוטיקה ועושה שטיפת פה עם מי מלח וקורסודיל. האם יש כאן מקום לדאגה? כמה זמן הדימום כזה יכול להימשך? אשמח לקבל את דעתך. תודה מראש. זלמן

שלום, עברת ניתוח של הרמת סינוס וכעבור יומיים פחת הכאב וגם הנפיחות פחתה במידה מסוימת. הסינוס עדיין מדמם, הדם אינו יורד מהנחיר אלא גולש אל תוך הגרון ויוצא עם הליחה. במידה ועדין יש דימום שעוד ניכר בלוע, יש מקום לבדיקה חוזרת של הרופא המנתח. הדימום אמור להפסק. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים