נחירות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

04/08/2013 | 15:28 | מאת: שירה

בעלי נוחר בצורה מאוד מפחידה אני יתאר לך מה קורה לו בזמן השינה כל הגוף שלו קופץ עם כל נשימה ונחירות מפחידות כאילו הוא לא נושם או שהוא במצוקה כל הגוף שלו קופץ בהפסקות קצרות זה נורא מלחיץ שאמרתי לו את זה הוא אומר שהוא לא מרגיש כלום שאלתי אותו אם לא חסר לו אוויר ואין לו שום בעיה בנשימה הוא לא מרגיש כלום ואומר שהוא בסדר נחירות מאוד עמוקות ורועשות הלב שלו דופק בעוצמה מה אתה מציע לעשות ? יכול להיות שזה באמת כלום? או שזה נשמע לך כמו משהו שצריך לבדוק? תודה

שלום רב, בעלך, נוחר בצורה מאוד מפחידה . לפי תאורך- חשד לדום נשימה בשינה. אנימציע לפנות בהקדם לרופא א א גרון לבדיקה ולבקש הפנייה למעבדת שינה בחשד לדום נשימה בשינה. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים