סינוסיטיס

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

18/07/2013 | 14:54 | מאת: עדן

שלום רב! הייתי אתמול אצל רופאת אף אוזן גרון והיא אמרה לי שהיא חושבת שיש לי סינוסיטיס.היא אמרה שאני צריכה לקבוע תור לצילום מערות אף פנים/אף סינוסים.הבנתי שהבדיקה הזאת מתבצעת במכון רנטגן. רציתי לשאול,האם יש בדיקה נוספת שאפשר לעשות כדי לבדוק אם יש סינוסיטיס כי אני לא רוצה להיחשף לקרינה הזאת. אשמח לתשובה מהירה-תודה וסוף שבוע טוב!

שלום, היית אצל רופאת אף אוזן גרון והיא אמרה שהיא חושבת שיש לך סינוסיטיס. הופנית לצילום מערות אף במכון רנטגן. בדיקה נוספת לגבי סינוסיטיס היא בדיקה קלינית של הרופא וכן אנדוסקופיה של האף לחיפוש מקור להפרשה מוגלתית. אם אתה לא רוצה להיחשף לקרינה - יש אפשרות לבדיקה אנדוסקופית. בברכה וכל טוב

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים