חיידק

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

08/07/2013 | 11:54 | מאת: עדי

מזה יומיים יש לי כאבי שרירים חום נמוך 37.5 ונזלת וליחה צהובים עם כאב גרון ואוזניים קל בבליעה ומעט עיטושים.השקדים אינם נפוחים ואין עליהם נקודות לבנות. בבדיקות דם שעשיתי שלשום ללא קשר: לויקוציטים מעט גבוהים וכן נוטרטפילים גבוהים. איך אדע האם זה חיידק או וירוס? בשל הנזלת והליחה הצהובים והתחושה הכללית של שפעת

שלום עדי מזה יומיים יש לך כאבי שרירים חום נמוך 37.5 ונזלת וליחה צהובים עם כאב גרון ואוזניים קל בבליעה ומעט עיטושים.השקדים אינם נפוחים ואין עליהם נקודות לבנות. בבדיקות דם לויקוציטים מעט גבוהים וכן נויטרופילים גבוהים. לפי תאור הההרגשה של כאבי שרירים בכל הגוף נשמע ויראלי אולם בדיקת רופא עם נסיון יכולה לאשר את העניין בתוספת ספירת דם עם ספירה מבדלת ובדיקה לוירוסים שכיחים כמו EBV הרבה בריאות בברכה

08/07/2013 | 23:07 | מאת: עדי

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים