נזלת עם דם

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

27/05/2013 | 20:34 | מאת: רינת

היי אני בהריון שבוע 16 לפני שבועיים קינחתי את האף ויצא לי נזלת עם דם. וזה עבר ומהיום בבוקר שוב קינחתי את האף וניקיתי בעזרת נייר ושוב יש לי דם עם הנזלת האם יש סיבה לדאגה? הדבר מופיע בשני הנחירים קבעתי תור לרופא אבל אני בלחץ אשמח לכל תשובה

שלום רינת, את בהריון שבוע 16 . לפני שבועיים קינחת את האף ויצאה נזלת עם דם. שוב, קינחת את האף בעזרת נייר ושוב יש דם עם הנזלת. בהריון יש גודש באף וגודש בכלי דם, עדיף לא לקנח האף בחוזקה. אפשר לשטוף עם מי מלח. אם זה ימשיך ויתגבר רצויה בדיקת אף אוזן גרון. לא להיות בלחץ בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים