סינסויטיס כרוני

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

16/05/2013 | 23:06 | מאת: ליבי

שלום רב, לפני חיצ שנה עשיתי קורס צלילה, הפסקתי באמצע, כי קיבלתי סינסוטיס, טופלתי באנטיביוטיקה, המצב הוקל, אבל עדיין הסיונסיטיס לא הושלם, לקחתי קלרניס ותרסיסים, עשיתי לפני שנתים סיטי מערכתו הפנים. אמרו דלקת כרונית. עשיתי צילום רנטגםלפני חצי שנה. הרופא א.א.ג אמר שיש לי אלרגיות. עברה חצי שנה שהזנחתי את העניין. אך נמאס לי, אני מרגישה סתומה באוזן, ולפעמים יש לי התקפים, לקחתי במשך כשבוע לורטדין - כדור נגד אלרגיות והמצב לא השתפר. התחלתי לקחת ציפרלקס, האם יש קשר? כתופעת לוואי? בקיצור מה עושים? אני הולכת לרופא אץאץג. ולאחר מכן רוצה ללכת לרופא מומחה. אז יש אלרגיות. האם לטפל במקור הנ"ל? דרכים אלטרנטיביות? יכול להיתו שמהצלילה לא חזר המצב לקדמותו? יש לי אלרגיה לעובש. אבל כדורים לא עוזרים וגם תרסיס. איך אפשר לרפא את מה שיש לי? אני מפחדת ללכת לניתוח. ומה לדרוש בניתוח? האם לעשות באופן פרטי? מפחיד אותי שיהיה לי סיבוך.. האם מספיק הסי טי של מערכתו פהעם לפני שנתיים וחצי. לא מוכנה לעשות שוב סיטי . זה הרבה קרינה.. אשמח לעזרתך. אני די מיואשת בעניין:(

שלום את מתארת סינוסיטיס כרונית ונזלת כרונית שאכן מפריעות גם בצלילה. אפשר להסתמך על ה CT שעשית ולבדוק כיום אצל מומחה אף אוזן גרון מה הבעיה. אם טיפולים שמרניים לא עוזרים, צריך לשקול טיפול כירורגי. כמובן קודם כל בדיקת אף אוזן גרון עם הצילומים ואז אפשר להתקדם לטיפול הנכון. בהצלחה

18/05/2013 | 23:50 | מאת: ליבי

ניקוז? אפשר לנסוע לחו"ל אחרי זה? כחודש אחרי?

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים