דלקת בדרכי הנשימה וסיניסיטיס

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

22/04/2020 | 14:05 | מאת: אורי

שלום רב לפני כחודש וחצי חוויתי מיגרנה חזקה שמיד אחריה הופיע שיעול טורדני לחתי במשך כמה שבועות ללא חום. (ללא בדיקה בשום שלב בגלל הקורונה ) כטיפול נתן לי הרפא משפחה מוקסיפן ותרסיס לאף (פלקסזינוז). הטיפול לא עזר ובהדרגה החלו להתפתח כאבים בפנים בראש באף ובאוזניים בעיקר, יחד עם זאת השיעול פחת משמעותית למידי פעם בבוקר ובערב. הרופא נתן קלרינז ובהמשך רוקסו (כאשר האבחנה היא דלקת בדרכי הנשימה וסינוסים) כרגע אני מטופלת ברוקסו וקלרינז ועדין סובלת מכאבים עזים בפנים בעיקר באוזניים ובמרכז הפנים. התייעצתי עם רופא אאג בטלפון שטען שהטיפול שקיבלתי חלש ולא ברור והמליץ על הןגמנטין (ללא בדיקה). אני כבר אובדת עצות חוששת לקחת עוד אנטיביוטיקה חזקה שלא תועיל ובנתיים סובלת. האם כן לקחת את ההוגמנטין? אלו תרופות אפשר לקחת שמקלות על הכאב? (נסיתי אקמול פוקןס, דקסמול סינוס) בעקבות הקורונה הרופאים לא מבצעים בדיקה עם סיב אופטי (בדיקה אנדיסקופית) האם עלי ללכת להיבדק בכל זאת? אשמח לעזרה.

22/04/2020 | 14:13 | מאת: אורי

חשוב לציין שהתחלה היה לי גם גודש באף ולאחר מכן נזלת עד עכשיו שקופה.

שלום, לפני כחודש וחצי הייתה מיגרנה חזקה שמיד אחריה הופיע שיעול טורדני במשך כמה שבועות ללא חום. (ללא בדיקה בשום שלב בגלל הקורונה ) . קבלת מוקסיפן ותרסיס לאף . הטיפול לא עזר והחלו להתפתח כאבים בפנים בראש באף ובאוזניים בעיקר. הרופא נתן קלרינז ובהמשך רוקסו (כאשר האבחנה היא דלקת בדרכי הנשימה וסינוסים) למרות רוקסו וקלרינז עדין סובלת מכאבים עזים בפנים בעיקר באוזניים ובמרכז הפנים. התייעצת עם רופא אאג שטען שהטיפול שקיבלתי חלש ולא ברור והמליץ על אןגמנטין (ללא בדיקה). כמובן שאני ממלי על בדיקת א א ג אמיתית כנראה שהרופא צודק א קודם צריך לבדוק אותך בבקכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים