תחושת חנק בגרון לאחר כל אכילה ושתיה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

11/04/2020 | 16:15 | מאת: ענת

שלום ד"ר לאחר כל אכילה ושתיה מרגישה שנחנקת יש ליחה בגרון והאף מתמלא אני סובלת מבעיות עיכול לחץ מוגבר לסוגר הושטי העליון מה ניתן לעשות האוכל והשתיה נדחפים למעלה ואני מאד רזה ומיובשת אין לי רוק האף יבש הגרון יבש הפה יבש מה ניתן לעשות האם אפשר לעשות הרחבה לושט חתך בסוגר הושטי סותריי חומצה לא עוזרים מה יכול לעזור לחנק הזה ה. צ. י. . ו הרגשה איומה השריר לא מעלה הליחה הכחכוח רק נהיית צרודה עולה טעם מר מתקשה גם לבלוע האוכל נתקע בגרון ומכאיב וגם בגב כואב מיקוליט לא עוזר

שלום, לאחר כל אכילה ושתיה את מרגישה שנחנקת יש ליחה בגרון והאף מתמלא . את סובלת מבעיות עיכול לחץ מוגבר לסוגר הושטי העליון . יש צורך בבדיקת א א ג ובדיקת גסטרו. יתכן וניתן יהיה לאבחן אחרי בדיקה במרפאת בחיעה ובדיקה יסודית. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים