ניתוח הרחבת סינוסים עם בלון ואוזנים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

06/04/2020 | 01:06 | מאת: רעות

עברתי לפני לשלושה שבועות ניתוח הרחבת סינוס מקיסלארי עם סלון מכיוון שהיה צר מאוד. להרחבת תעלות השמע בעקבות חוזר השוואת לחצים כתוצאה מברוטראומה. מרגחשב שינויבאוזנים פחות כאבים ולחצים, פחות כאבי ראש אך עדיין מידי פעם תחושה של לחצים בפנים. תוך כמה זמן אמורים להרגיש שינוי משמעותי?

שלום, לדבריך עברת לפני כשלושה שבועות ניתוח הרחבת סינוס מקיסלארי עם בלון . אולם לדבריך, גם הרחבת תעלות השמע בעקבות חוסר השוואת לחצים כתוצאה מברוטראומה. יש פחות כאבים ולחצים, פחות כאבי ראש אך עדיין מידי פעם תחושה של לחצים בפנים. ראשית האם הניתוח היה בסינוס או בחצצורת האוזן או בשניהם שנית, ההטבה היא הדרגתית שלישית, אם אין הטבה ניכרת יש לגשת לבדיקה אצל הרופא המנתח. בברכה

20/04/2020 | 14:46 | מאת: רעות

שלום פרופ הניתוח היה בשניהם כן יש הטבה והרבה פחות כאבים ולחצים אך עדין מידי פעם הרגשה של רטיבות באוזן ללא כאב או לחץ. כרגע בגלל מצב הקורונה אין לי ביקורת. מרגישה שיש שיפור הדרגתי . האם כך צריך להיות הדבר?

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים