פענוח בדיקה-סינוסיטיס

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

30/03/2020 | 13:23 | מאת: שרון

שלום ד"ר.יש לי רעש של זרימה בצד שמאל של הראש,אני סובלת ממגרנות ובנוסף תחושת מלאות קלה בצד שמאל של הפנים,הלחי,האוזן לכיוון הפה. בצילום רנטגן נמצא-רושם לפלס נוזל קטן בגת הלסת השמאלית-הממצא יכול להעיד על דלקת חריפה. קיבלתי טיפול באוגמנטין פעמיים ביום,אך ללא שיפור,מה דעתך בבקשה? ומה עליי לעשות כדי לטפל בבעייה הנ"ל? תודה רבה.

שלום, יש לך רעש של זרימה בצד שמאל של הראש. את סובלת ממגרנות ובנוסף תחושת מלאות קלה בצד שמאל של הפנים. בצילום רנטגן נמצא-רושם לפלס נוזל קטן בגת הלסת השמאלית-הממצא יכול להעיד על דלקת חריפה. סינוסיטיס. קיבלת אוגמנטין פעמיים ביום, אך ללא שיפור. היה צורך אולי גם בטיפול לאף עם תרסיס (סטרואידלי ואוטריבין), בכל מקרה, ממליץ שאם הבעיה נמשכת ויש כאב בפנים משמאל, תלכי לבדיקת אף אוזן גרון לצורך אבחון מדוייק יותר וטיפול. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים