הצטברות ליחה במערכת הנשימה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

21/01/2020 | 14:43 | מאת: שוש

לפני חודשיים ויותר אובחן אצלי סינוסיטוס וברונכיט. טופלתי במוקסיפן ואח"כ באוגמנטין. היה שיפור אך נותרה המון ליחה במערכת הנשימה. טופלתי בתרופות לייבוש ליחה (לסרוגין) ב: ראולין....טיפות קסילוויט....תרסיס אבאמיס.....תרסיס סטרונאז...כדורי סינופד...כדורי קלארינז (פעמיים). ועדיין אחר חודשיים ויותר יש ליחה בבסיס העליון של האף...והאזניים סתומות....דבר שמכביד על השמיעה...גורם להד בראש ומאד מפריע. מה ניתן עןד לעשות? האם ניתן לשאוב ליחה? והחסימה באזניים? תודה

שלום, לפני חודשיים ויותר אובחנה סינוסיטוס וברונכיט. טופלת במוקסיפן ואח"כ באוגמנטין. היה שיפור אך נותרה המון ליחה במערכת הנשימה. טופלת בתרופות לייבוש ליחה (לסרוגין) ב: ראולין....טיפות קסילוויט....תרסיס אבאמיס.....תרסיס סטרונאז...כדורי סינופד...כדורי קלארינז (פעמיים). ועדיין אחר חודשיים ויותר יש ליחה בבסיס העליון של האף...והאזניים סתומות....דבר שמכביד על השמיעה...גורם להד בראש ומאד מפריע. ממליץ על בדיקה מקיפה אצל א א גרון, כולל בדיקה אנדוסקופית. . יש לשלול בעיה כרונית גם בסינוסים. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים