פיענוח צילום סינוסים לאבחון סינוסיטיס ממושכת

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

06/01/2020 | 18:21 | מאת: אנונמית

לד"ר שלום רב! אני סובלת כ5 שבועות מסינוסיטיס ממושך הופנתי ע"י הרופא המטפל בי אא"ג לצילום סינוסים שבוצע הבוקר בפיענוח כתוב הסינוסים תקינים סטייה קלה של מחיצת האף לימין אני עדיין ממשיכה לסבול מהסיפטומים כאבי ראש קדמי ואף סתום ושיעול כרגע מטופלת בתרסיס פליקסונאז פעמיים ביום 2 לחיצות ולשיעול לוקחת כדור רקוד ומשתמשת במכשיר אדים בלילה בלבד ועושה שטיפות אף בתרסיס אוטרימר ועושה גם אינהלציות ללא שיפור כלשהוא במצב כרגע ואני לא מטופלת בשלב זה באנטיביוטיקה ביום רביעי השבוע אבקר שוב אצל הרופא המטפל בי אא"ג האם כדאי לבקש מהרופא המטפל בי שיפנה לCT סינוסים במצב זה? אשמח למענה לשאלתי ד"ר תודה מראש

שלום , את סובלת כ5 שבועות מסינוסיטיס ממושך. צילום סינוסים- הסינוסים תקינים סטייה קלה של מחיצת האף לימין. את עדיין ממשיכה לסבול מהסיפטומים כאבי ראש קדמי ואף סתום ושיעול כרגע מטופלת בתרסיס פליקסונאז ומשתמשת במכשיר אדים בלילה בלבד שטיפות אף בתרסיס אוטרימר, ללא שיפור ללא אנטיביוטיקה אם הבעיה לא משתפרת יש צורך אולי גם בבדיקה אנדוסקופית, ואף לבקש שיפנה לCT סינוסים בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים