כאבים בנחיר ימין מה עושים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

12/12/2019 | 16:19 | מאת: ניב

שלום לך אני עשיתי ct במערות הפנים ומצאו שיש לי אורור תקין של כלל סינוסים פרט לעיבוי קל במספר תאי האתמואיד דו צדדי סטיה קלה במחיצה שמאלה כונכיות שמורות עם ציפוי רירית היפרטרופי Omc חסום דו-צדדית ראוי לציין שאני נושם טוב השאלה האם אני זקוק לניתוח לפתיחה של omc והאם ניתן לראות omc אם הוא פתוח או לא גם באמצעות סיב אופטי או רק ct רק לציין שבעבר ליפני 10 שנים עשו לי ניתוח בסינוסים כולל ישור מחיצת האף fess smr והסרת קריסטה תודה ויום טוב

שלום, עשית ct מערות הפנים ומצאו אורור תקין של כלל סינוסים פרט לעיבוי קל במספר תאי האתמואיד דו צדדי סטיה קלה במחיצה שמאלה כונכיות שמורות עם ציפוי רירית היפרטרופי. Omc חסום דו-צדדית אתה נושם טוב כלל לא בטוח שאתה זקוק לניתוח אם אין סימפטומים או תלונות. ניתן לראות omc באמצעות סיב אופטי בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים