נוזל שקוף מנחיר שמאל

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

10/11/2019 | 19:14 | מאת: ואיל

לפני שנה אחרי חבלת ראש התחיל לטפטף מנחיר שמאל נוזל שקוף שדומה למים הייתי בבית חולים בני ציון אושפזתי שבועיים עשו לי ct ו mri גם נלקח מבחנה מהנוזל הזה לבדיקת מעבדה ושום בדיקה לא העידה על csf אני שנה וחצי סובל מזה במיוחד אחרי מאמץ מטפטף שוב ושוב ולאחרונה הפנו אותי מבית חולים בני ציון לרמבם כדי לעבור בדיקה בהרדמה כללית ולחדיר חומר דרך עמוד השדרה כדי לאתר את הסדק אבל גם ברמבם לא מעוניינים לעשות את זה וטענו כי כל תוצאות הבדיקות שעשיתי לא מעידות על csf אני נמאס לי כבר וקשה לי להתמודד עם התופעה הזאת ואני שואל אם זה לא csf אז צריך להיות משהו אחר ולמה לא נעשו מאמצים לאתר מה התופעה הזאת ולטפל בה

שלום, לפני שנה אחרי חבלת ראש התחיל לטפטף מנחיר שמאל נוזל שקוף שדומה למים . אושפזת בבית חולים שבועיים. עשו ct ו mri וגם נלקח מבחנה מהנוזל הזה לבדיקת מעבדה ושום בדיקה לא העידה על csf מזה שנה וחצי - אחרי מאמץ מטפטף שוב ושוב ולאחרונה הפנו אותך לרמבם כדי לעבור בדיקה עם חומר דרך עמוד השדרה כדי לאתר את הבעיה, אך ברמבם טענו כי הבדיקות שעשיתי לא מעידות על csf . אם הבעיה נמשכת הייתי ממליץ לחזור על איסוף הנוזל מהאף ולבדוק שוב במעבדה לראות אם זה CSF בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים