טיפול בדלקת גרון עם אריוס

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

09/11/2019 | 01:27 | מאת: ג'ורג'

שלום, לאחר שרופא איבחן שיש לי דלקת גרון הוא רשם לי כדורי אריוס לטיפול בטענה שבעייתי לקחת אנטיביוטיקה בזמן שאני לוקח גם כדורים נגד פטריות. איך אריוס יכול לעזור עם דלקת גרון? תודה

שלום, לאחר שרופא איבחן לך דלקת גרון הוא רשם כדורי אריוס לטיפול בטענה שבעייתי לקחת אנטיביוטיקה בזמן שאני לוקח גם כדורים נגד פטריות. איני יודע כיצד אריוס יכול לעזור עם דלקת גרון, אפשר לשאול את הרופא שהמליץ. אריוס הינו תרופה אנטי אלרגית. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים