שאלה לגבי מכשיר ותסמינים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

27/09/2019 | 23:57 | מאת: אמא

שלום רב, לבתי בת 12 יש נוזלים והיא משתמשת במכשיר איירפופר. התסמינים והכאבים נעלמו אבל עדין לא במאה אחוז. האם חלילה יכול לקרות מצב שבעקבות המכשיר יהיה קרע בעור התוף באוזן שהיה הנוזל או באוזן הבריאה? האם שמעת בעבר נזק מהמכשיר. עד כמה שידוע לי שקראתי לא שמעתי על זה ואתה בוודאי מבין ויודע יותר ממני. תודה ושנה טובה ומבורכת.

שלום, לבתך בת 12 יש נוזלים והיא משתמשת במכשיר איירפופר. התסמינים והכאבים נעלמו אבל עדין לא במאה אחוז. לא ידוע שבעקבות המכשיר היה קרע בעור התוף. המכשיר מבצע פעולת וולסלבה ועובד בפעולה על חצוצרת האזן. לא שמעתי על נזק מהמכשיר. בהצלחה בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים