ליחה בגרון שלא עוברת 4 חודשים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

01/09/2019 | 15:08 | מאת: מרינה

שלום רב , 4חודשים אני מרגישה שיש לי ליחה בגרון , לפני זה היה לי חיידק הליקובקטר פלורי שטופל, ועבר ,ומאז התחילה הליחה , טופלתי גם בנקסיום לריפלוקס וצרבות , יש קשר בין הדברים ממה יכולה לנבוע הליחה בגרון ?

שלום רב , 4חודשים ליחה בגרון , לפני זה היה חיידק הליקובקטר פלורי שטופל, ועבר ,ומאז התחילה הליחה , טופלת גם בנקסיום לריפלוקס וצרבות קשה לדעת ללא בדיקה אנדוסקופית של האף והגרון תנסי לקבל סירן בשלב ראשון לפירוק הליחה בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים