דלקת בסינוס,טנטון ואוזן אטומה.

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

26/08/2019 | 21:14 | מאת: שירי

שלום. אני סובלת מטנטון שנחלש ומתגבר לסרוגין רק בצד שמאל, תעלת אוזן שמאל נמצאה אטומה וברנטגן אובחנה דלקת חריפה בסינוס לסת שמאלית שאלתי היא כללית לממצאים הנ"ל ולא באופן אישי לגביי בבקשה, האם הטנטון הנ"ל יכול להיות תוצאה של הדלקת בסינוס?

שלום. את סובלת מטנטון שנחלש ומתגבר לסרוגין רק בצד שמאל, תעלת אוזן שמאל נמצאה אטומה ואובחנה דלקת חריפה בסינוס לסת שמאלית הטנטון הנ"ל יכול להתגבר בזמן דלקת אך לא נגרם בגלל הדלקת צריך לברר א סיבת הטנטון אצל א א גרון בברכה

03/09/2019 | 11:25 | מאת: שירי

ד"ר, יתכן שבגלל שתעלת אוזן שמאל אטומה, עפ"י בדיקת vemp נמצא שאין תגובה משמאל ,זה גורם לטנטון? דבר נוסף, אחרי אנטיביו' לדלקת בסינוס, קיבלתי ספריי סטרואידים לאף וספריי למניעת דלקות וערכה לשטיפות הסינוסים של מי מלח, (כדי לנסות לפתוח את התעלה האטומה)מה דעתך על הטיפול? והאם זו תופעה נורמלית שאני מרגישה קצת לחץ בראש/באזניים קצת שיוט וטנטון נחלש או מתגבר? תודה:)

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים