סינוסיטיס או לא. אודה לחוות דעתך

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

14/07/2019 | 09:40 | מאת: גילת

שלום בת 30 בשל כאבי פנים כשבועיים. בוצע צילום רנטגן למערות הפנים . אשמח לחוות דעת על הממצאים: הצללה בסינוס מקסילרי מימין הצללה עגולה 8 מ"מ צמוד לדופן מדיאלי של סינוס מקסילרי משמאל- יתכן פוליפ" זה סינוסיטיס. ? תמיד שיש לי סינוסיטיס הממצא הוא פלס נוזל. הפעם הממצאים הם שונים ? האם הפיענוח של הצילום דורש טיפול אנטיביוטי?והאם זה יכול להיות קשור לשיניים לטיפול שורש שאני צריכה לעשות ? אודה לחוות דעתך. אני לחוצה ממש.

שלום בשל כאבי פנים כשבועיים בוצע צילום רנטגן למערות הפנים . הצללה בסינוס מקסילרי מימין הצללה עגולה 8 מ"מ צמוד לדופן מדיאלי של סינוס מקסילרי משמאל- יתכן פוליפ" זה לא בהכרח סינוסיטיס. בסינוסיטיס חריפה יש פלס אויר נוזל. הפעם הממצאים ממצר צסטי- פוליפואידי לא בהכרח דללקתי יתכן וממצא לא משמעותי אך צריך לבדוק. בד"כ CT היא בדיקת הבחירה. בברכה

שלום בשל כאבי פנים כשבועיים בוצע צילום רנטגן למערות הפנים . הצללה בסינוס מקסילרי מימין הצללה עגולה 8 מ"מ צמוד לדופן מדיאלי של סינוס מקסילרי משמאל- יתכן פוליפ" זה לא בהכרח סינוסיטיס. בסינוסיטיס חריפה יש פלס אויר נוזל. הפעם הממצאים: ממצא צסטי- פוליפואידי לא בהכרח דלקתי יתכן וממצא לא משמעותי אך צריך לבדוק. בד"כ CT היא בדיקת הבחירה. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים