האף ומערות האף מתייבשים בשינה ושורפים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

27/03/2019 | 08:18 | מאת: אלון

שלום, אני גבר בן 54 בריא בדרך כלל. בחודשים אחרונים האף שלי והעיניים מתייבשים לפני השינה. זה גורם לי להרגשת שריפה באף פנימה ומכריח אותי לנשום דרך הפה . הפה מתייבש ןאני מתעורר כל חצי שעה.

שלום, בחודשים אחרונים האף שלך והעיניים מתייבשים לפני השינה. זה גורם להרגשת שריפה באף פנימה ומכריח אותי לנשום דרך הפה . הפה מתייבש ואצה מתעורר כל חצי שעה. ממליץ על ברור אף אוזן גרון לגבי מחלות הגורמות ליובש שכזה כמו מחלת סיוגרן. צריך לברר. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים