ריח מהאף לאחר ניתוח סינוזיטיס

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

09/02/2019 | 11:48 | מאת: נטלי

שלום רב לפני כשבועיים וחצי עברתי ניתוח סינוזיטיס Fess מורכב כולל יישור מחיצה וטיפול בקונכות לאחר כשבוע וחצי התחיל לי ריח מהאף של משהו רקוב. אני מריחה אותו פתאום בגלים וכשאני מקנחת את האף הריח הזה ממש מציק לי בעיקר כי הוא בא בהפתעה. ממה הוא נגרם והאם הוא יעבור?

שלום עברת ניתוח סינוסים Fess מורכב כולל יישור מחיצה וטיפול בקונכות. לאחר כשבוע וחצי התחיל ריח מהאף של משהו רקוב. יתכן עקב קרוסטות וגלדים. יש צורך בשטיפות אף. אם נמשך יש להגיע לרופא המנתח שיבדוק מה קורה באף. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים