שנה לאחר ניתוח מחיצה סינוסים וקונכיות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

30/04/2018 | 22:02 | מאת: שני

היי, לפני כשנה עברתי ניתוח של מחיצה,סינוסים, קונכיות. מרגע ההחלמה כבר החלו לי כאבי ראש מטורפים, חוסר איזון, תחושת שיוט, כאבים בלתי פוסקים בארובות העיניים בלחיים העליונות, ןהכי גרוע כאב פועם וקשה מאד באף. אני שנה עוברת אצל כל רופא אפשרי ועברתי גם mri, אך לצערי נשלחתי למרפאת כאב כי לאף אחד לא הייתה תשובה עבורי. החיים שלי נהרסו הם לא אותם חיים אני חיה עם כאב כרוני מאד קשה. שאלתי... איזה בדיקה מדוייקת מומלצת למצב הזה? האם המקרה שלי מוכר לך בדרך כלשהי ותוכל לשפוך קצת אור ואולי לכוון אותי לפתרון. אני באמת מיואשת ומרגישה שמאז הניתוח החיים שלי לא אותם חיים.

שלום, לפני כשנה עברת ניתוח של מחיצה,סינוסים, קונכיות. לדבריך, מרגע ההחלמה כבר החלו כאבי ראש מטורפים, חוסר איזון, תחושת שיוט, כאבים בלתי פוסקים בארובות העיניים בלחיים העליונות, ןהכי גרוע כאב פועם וקשה מאד באף. עברת גם mri, ונשלחת למרפאת כאב כי לאף אחד לא הייתה תשובה עבורך. הבדיקה המומלצת היא בדיקת האף ואנדוסקופי, וCT סינוסים לבקורת. לא ברור מדוע כואב לך אחרי הניתוח - צריך לברר. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים