פוליפ בסינוס מקסילרי שמאלי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

21/03/2018 | 17:10 | מאת: שמוליק

שלום רב בצעתי סי טי ארובות העין ובתשובה צויין " איורור תקין של מערות הפנים - פרט לפוליפ - בסינוס מקסילרי שמאלי " בסיכום נאמר "בדיקה בגדר התקין - פרט למצויין למעלה " אודה להתייחסותכם מה המשמעות של הנל בברכה

שלום, בצעת סי טי ארובות העין ובתשובה צויין " איורור תקין של מערות הפנים - פרט לפוליפ - בסינוס מקסילרי שמאלי " בסיכום נאמר "בדיקה בגדר התקין - פרט למצויין למעלה " יש כמובן לעבור בדיקת אף אוזן גרון. אם מדובק בבפוליפ קטן ללא כל סימפטומים וממצאים בחללי האף, ניתן כנראה לעקב ןבלבד. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים