הרגשת חולי כבר כמה שבועות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

14/03/2018 | 20:41 | מאת: ליזה

שלום לדוקטור, האם תיתכן הרגשת חולי במקרה של סינוסיטיס כרוני? מזה כשלושה שבועות ולאחר שפעת עדיין מנוזלת חזק עם הרגשה רעה של חולי. אציין כי לפני כמה ימים סיימיתי זינט 500 מיליגרם ל 5 ימים.אתמול שוב כאבי גרון ונזלת דלקתית. יכול להיות שהטיפול האנטיביוטי לא היה מספיק ? ביצעתי סי טי מערות הפנים לפני כחודש ונאמר לי כי יש לי סינוס סתום ונשלחתי לייעוץ בבית חולים אך התור רק בעוד חצי שנה.

שלום , אכן כן, תיתכן הרגשת חולי במקרה של סינוסיטיס כרונית. כשלושה שבועות ולאחר שפעת עדיין מנוזלת חזק עם הרגשה רעה של חולי. קבלת זינט 500 מיליגרם ל 5 ימים. יכול להיות שהטיפול האנטיביוטי לא הספיק. בסי טי מערות הפנים - סינוס סתום יש צורך בטיפול בבעיה - טיפול אנטיביוטי או טיפול יותר כירורגי אם הבעיה נמשכת. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים