נושא הבעיה זה פוליפים באף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

20/11/2017 | 08:42 | מאת: יעקב דואק

שלום דוקטור יצחק אני סובל כבר הרבה זמן מפוליפים בנחיר השמאלי וכל הזמן מנוזל לפעמים מלווה בדם גם חוש הריח והטעם נעלמו היתי אצל שני רופאים שנתנו לי סטרואידים וזה עוזר רק לתקופה קצרה ושניהם טוענים שצריך ניתוח האם יש אלטרנטיבה אחרת והאם מותר לקחת סטרואידים באופן קבוע אודה לתשובתך

שלום , יש לך הרבה זמן מפוליפים בנחיר השמאלי וכל הזמן מנוזל . לפעמים מלווה בדם גם חוש הריח והטעם נעלמו. שני רופאים שנתנו סטרואידים וזה עוזר רק לתקופה קצרה שניהם טוענים שצריך ניתוח והם צודקים. לא מומלץ לקחת סטרואידים באופן קבוע. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים