אלרגיה חמורה לכרדית האבק

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

11/11/2017 | 04:44 | מאת: בן ר

שלום, יש לי אלרגיה חמורה לכרדית האבק ומיום ליום אני נהיה יותר רגיש. אני מקנח את האף בחוזקה לאורך רב היום ובלילה אם אני נמצא ליד הרבה אבק אני לא מסוגל להרדם. גם אם אני ליד כמות סבירה של אבק קשה לי להירדם ואני קם לא טוב בבוקר. אני לוקח אבאמיס פעם ביום וזה עוזר לי להירדם, אבל האבק עדין עושה לי נזק - אם אני נרדם ליד הרבה אבק אחרי שלקחתי אבאמיס אני יכול לקום חולה. יש לי גם קונכיה שמאלית מעט נפוחה. בינתיים הנסיונות שלי למזער את האבק בשינה או לטפל באלרגיה לא מצליחים והאלרגיה מחמירה. אשמח מאוד לקבל עיצות לגבי טיפול באלרגיה, מה ההמלצה, כיצד לטפל, איזה בדיקות לעשות? וכו' תודה מראש.

שלום, יש לך אלרגיה חמורה לכרדית האבק ומיום ליום אתה יותר רגיש. קשה לך להירדם . אתה לוקח אבאמיס פעם ביום וזה עוזר להירדם, הטיפול המשולב המומלץ הוא כדור אנטיהסטמיני ותרסיס סטרואידלי במידה וטיפול זה לא עוזר יש לבדוק את האף- אולי לשקול ניתוח. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים