אבאמיס לאף או כדורים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

03/11/2017 | 15:23 | מאת: אבנר זקן

שלום רב אני אלרגי לדשא דבר שמתבטא בנזלת אחורית התעטשויות והרגשה לא טובה. רופא אלרגיה המליץ להשתמש באבאמיס באופן קבוע פעם ביום מצד שני רופא משפחה טען שאבאמיס גורם ליובש ופוגע ברירית האף. כמו כן אמר רופא המשפחה שעדיף שימוש בכדור כגון דסלורטדין מאשר שימוש בספריי אבאמיס. רציתי לשאול - האם שימוש קבוע באבמיס פוגע ברירית האף? האם עדיף שימוש בכדור לאלרגיה כגון דסלורטדין על פני שימוש בספריי אבאמיס? האם לאדם אלרגי לדשא מומלץ לקחת באופן קבוע כדור נגד אלרגיה כגון דסלורטדין או שעדיף לקחת רק בזמן שיש בעיה? אני מובלבל משום שכל רופא אומר משהו אחר.....

שלום, אתה אלרגי לדשא עם נזלת אחורית התעטשויות והרגשה לא טובה. רופא אלרגיה המליץ להשתמש באבמיס באופן קבוע פעם ביום רופא משפחה טען שאבאמיס גורם ליובש ופוגע ברירית האף. שימוש קבוע באבמיס לא פוגע ברירית האף למיטב ידיעתי. עדיף להוסיף שימוש בכדור לאלרגיה כגון דסלורטדין בנוסף על שימוש בספריי אבאמיס אם אין הטבה. לאדם אלרגי לדשא מומלץ לקחת באופן קבוע כדור נגד אלרגיה כגון דסלורטדין אם הנזלת סימפטומטית ולא משתפרת. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים