אשמח למידע על ספריי לאף אבאמיס

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

17/10/2017 | 22:45 | מאת: יולי

שלום. אני בת 38 לא לוקחת תרופות קבועות...כבר שבוע אני סובלת מאלרגיה בדרכי הנשימה ויובש בעיניים כולל אדמומיות בגלל האבק במקום העבודה משיופים של חומר אקריל...רופאת המליצה שאקח ספריי לאף בשם אבאמיס במשך החודש פעם ביום ברצוני לדעת יותר מידי על הספריי מה תופעות לוואי ומה היתרונות יש לציין שאין לי דלקת אלא הרגשה של גודש באף וקושי בנשימה ....

שלום. כבר שבוע את סובלת מאלרגיה בדרכי הנשימה ויובש בעיניים כולל אדמומיות בגלל האבק במקום העבודה רופאת המליצה על ספריי לאף בשם אבאמיס במשך חודש . זהו תרסיס סטרואידלי מקומי לאף באיכות גבוהה אין תופעות לוואי משמעותיות והוא יכול לעזור במצבי גודש אפי ואלרגיה. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים