דימום מהאף מנחיר אחד

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

30/09/2017 | 20:06 | מאת: גלינה

שלום רב, אבא שלי בן 68. אתמול, בזמן צחצוח שיניים בערב התחיל לו דימום מהאף. בבוקר הדימום המשיך וכך גם במהלך כל היום- מדמם ומפסיק לסירוגין ורק מנחיר אחד. ממה זה יכול להיות? האם יכול להיות סימן מבשר רעות למחלה חמורה? ברצוני לציין שהוא היה בבית, לא היה בשמש ולא התחמם יתר על המידה. כנו כן אינו צם ביום כיפור. בברכת חתימה טובה

שלום , אבא שלך בן 68. בזמן צחצוח שיניים בערב התחיל לו דימום מהאף. בבוקר הדימום המשיך וכך גם במהלך כל היום- מדמם ומפסיק לסירוגין ורק מנחיר אחד. זה יתכן מכלי דם בתוך האף , יתכן עקב סיבות שונות כמו יתר לחץ דם או שימוש בתרופות כמו מדללי דם. יש מקום לבדיקת אף אוזן גרון. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים