וירוס באוזן הפנימית-ורטיגו

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

17/09/2017 | 09:12 | מאת: אורית

שלום, בעלי סבל מסחרחורות תמידיות בשבוע שעבר ובחילות . היה במצב שבו לא יכל ללכת ללא תמיכה. רופא א.א.ג איבחן זאת כוירוס באוזן הפנימית. הסחרחורות נרגעו אך בהליכה הוא מתנדנד מידי פעם ומאתמול אומר שרואה כפול בעיקר למרחק. מה זה אומר ומה צריך לעשות?

שלום, בעלך סבל מסחרחורות תמידיות ובחילות . היה במצב שבו לא יכל ללכת ללא תמיכה. רופא א.א.ג איבחן זאת כוירוס באוזן הפנימית. הסחרחורות נרגעו אך בהליכה הוא מתנדנד מידי פעם ואומר שרואה כפול בעיקר למרחק. יש צורף בבדיקת עיניים, בדיקה נוירולוגית ובדיקת אף אוזן גרון אם אלו התלונות. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים