צלום סינוסים פענוח של בדיקה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

27/08/2017 | 23:33 | מאת: אלכס

שלום אני כבר תקופה סובל מנזל ואף סתום. נשלחתי לעשות צלום סינוסים. קבעתי תור לרופא רק בשבוע הבא והתואות בדיקה הם. צילום מערות הפנים. הצללה אחידה עם גבול קשתי במערת הלסת משמאל: ציסטה רטנציאלית/עיבוי רירית פוליפוידי. יתר המערות הפנים מאווררות היטב. אשמח לקבל פענוח של בדיקה. תודה

שלום אתה סובל תקופה מנזלת ואף סתום. נשלחת לעשות צלום סינוסים. בצילום מערות הפנים יש הצללה אחידה עם גבול קשתי במערת הלסת משמאל: ציסטה רטנציאלית/עיבוי רירית פוליפוידי. יתר המערות הפנים מאווררות היטב. זה מתאים לציסטות או פוליפים בסינוסים מקסילריים. יש להשלים בדיקה מקיפה של האף אצל מומחה א א גרון ולשקול גם CT סינוסים. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים