שפעת ואף סתום הרגשה לא טובה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

22/08/2017 | 22:13 | מאת: עטליה

שלום.מזה כמה חודשים האף סתום וטיפות אף הפכו לשימוש יומיומי.בחודשיים האחרונים יש לי תחושה של שפעת קשה שלא עוברת.לא מסוגלת לקום מהמיטה.לפני כחודש גילו דרך צילום דלקת ריאות בספק...ואני מטופלת באנטיביוטיקה עד כה.שללו סינוזיטיס.כל בדיקות הדם תקינות.אני עדיין מרגישה לא טוב וחלשה מאוד.מתעטשת ללא הפסקה ואף סתום.אני מותשת ועייפה.יש עוד בדיקות שאוכל לעשות?למי לפנות?

שלום' כמה חודשים האף סתום וטיפות אף הפכו לשימוש יומיומי. בחודשיים האחרונים תחושה של שפעת קשה שלא עוברת. נמצאה דלקת ריאות בספק...ואת מטופלת באנטיביוטיקה עד כה. שללו סינוסיטיס.כל בדיקות הדם תקינות. מציע לעבור בדיקת אף אוזן גרון כולל הדמיית סינוסים אם את מתארת כי האף סתום כל הזמן יש צורך בטיפול באף. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים