נחירות שמפריעות לישון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

31/07/2017 | 13:04 | מאת: ארז

שלום אני אמנם ישן על הצד, אבל אף על פי כן לא מעט פעמים אני מתקשה להירדם, כי איך שאני מתחיל לשקוע בשינה אני מתעורר ממה שנראה לי מין רעש או סוג של מחנק. האם יכול להיות שזה נחירה שמקפיצה אותי ומפריעה לי להירדם? יש דרך לדעת בלי בדיקת שינה? ושאלה כללית, איך זה שהנוחר עצמו לא מתעורר מהנחירות שלו, אלא רק הסובבים סובלים מהרעש? תודה

שלום, אתה ישן על הצד, אבל לא מעט פעמים מתקשה להירדם, עקב סוג של מחנק. יכול להיות שזה נחירה או הפרעה חסימתית. יש צורך במעבדת שינה ! הנוחר עצמו לא מתעורר מהנחירות שלו, בד"כ , לעיתים כן. אם הוא ישן עמוק הוא לא חש בהם. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים