לחץ באוזניים למעלה מחצי שנה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

12/07/2017 | 15:48 | מאת: מייק

שלום. אני לא בטוח אם זה הפורום הנכון, אז אם זה לא אנא תקנו אותי. באוקטובר 2016 סבלתי מלחץ באוזניים, ללא כאב רציני, לאחר זמן מה, החל לי כאב באוזניים והלכתי לרופאת אף אוזן גרון, לאחר בדיקה התגלה שיש לי מים באוזן, ודלקת באוזן התיכונה, טופלתי באנטיביוטיקה ואנטי-היסטמינים, לאחר שבוע וחצי כבר חלף לי (המשכתי לקחת את הכדורים) ושבוע לאחר מכן נסעתי לחופשת סקי, ולאחר כמה ימים התופעה חזרה. לאחר שחזרתי לארץ חזרתי לאותה רופאה, היא לא ראתה מים או משהו לא תקין, ושלחה אותי לעשות בדיקה במכון, בדיקת שמיעה-שיצאה תקינה, ובדיקה של מים באוזן-גם היא יצאה תקינה. אותה רופאה הפנתה אותי גם לבדיקה שבה מחדירים צינורית דרך האף עם מצלמה, גם בבדיקה זו הכול היה תקין. אותו רופא שעשה לי את הבדיקה, הביא לי כדורים לאלרגיה שקצת הקלו אבל לא לחלוטין. לאחר חודשיים בערך, שבהם לא היה שום שיפור, פניתי לרופאה אחרת, גם היא עשתה את הבדיקה עם הצינורית, ולא מצאה שום דבר, חוץ מזה שיש לי הרבה נזלת בגרון (דבר שכמובן הבחנתי בו קודם לכן). המצב לא השתפר, ואפילו החמיר במעט, וכעת יש לי כאב קל באוזניים וגם בגרון. ארצה לציין שכשאני מתעורר בבוקר אפשר להרגיש מין לחות באוזן. אני כבר אובד עצות, התופעה לא עוברת לי כבר הרבה זמן ואף רופא לא מוצא מה יש לי. תודה

שלום, באוקטובר 2016 סבלת מלחץ באוזניים, ובהמשך החל כאב באוזניים . רופאת אף אוזן גרון מצאה מים באוזן, ודלקת באוזן התיכונה, טופלת באנטיביוטיקה ואנטי-היסטמינים, לאחר שבוע וחצי כבר חלף . לאחר כמה ימים התופעה חזרה. בדיקת שמיעה- תקינה, ובדיקה טימפנומטריה - תקינה. בבדיקת FO- הכול היה תקין. כדורים נגד אלרגיה הקלו אבל לא לחלוטין. כעת יש לך כאב קל באוזניים וגם בגרון. על פי הסיפור הנ"ל יתכן ויש לך נזלת אלרגית או אלרגיה - מציע לעבור ברור אלרגי אצל אלרגולוג בשלב ראשון. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים