ניתוח אף להסרת פוליפים -סיכונים באישה בת 70

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

28/06/2017 | 21:49 | מאת: דפנה

שלום, אמא שלי בת 70 סובלת מנזלת אלרגית שלאחרונה מפריעה לה מאוד בשינה כיון שיש לה תחושת מחנק. רופא כירורג שראה אותה המליץ על ניתוח להסרת פוליפים. היא מפחדת מאוד מהניתוח והיינו רוצים להבין מה הסיכונים של ניתוח כזה בגילה. והאם קיימות חלופות לניתוח שיכולות להקל עליה? תודה מראש!

שלום, אמך סובלת מנזלת אלרגית שלאחרונה מפריעה לה מאוד בשינה כיון שיש לה תחושת מחנק. רופא המליץ על ניתוח להסרת פוליפים. היא מפחדת מאוד מהניתוח הסיכונים של ניתוח סינוסים הוא סיכון קטן מאוד לפגיעה בעין או במוח אך הסיכון קטן ביותר וכמובן תלוי במנתח. טיפול בסטרואידים יכול לעזור יש כעת בהלל יפה ניסוי עם תרופה חדשנית נגד פוליפים באף. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים