תוצאות בדיקה CT מה אומרת התשובה ?

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

29/05/2017 | 13:23 | מאת: ארז

עברתי שני ניתוחי FUSS האחרון לפני כשנה סטבל מכאבי ראש שלא עוברים ביצעתי צילום CT מה אומרת התשובה קיימת סטייה מחיצת האף לצד שמאל מלאות הודגמה בתאי האתמואיד סינוסים פרונטלים וספנואידלים תקינים עיבוי רירית מקסילרי בילטראלי קונכות האף מעובות קיימת היצרות אפית מה אומרת התשובה ? תודה מראש ארז ....................

שלום, עברת שני ניתוחי FESS האחרון לפני כשנה סובל מכאבי ראש שלא עוברים. צילום CT : קיימת סטייה מחיצת האף לצד שמאל מלאות הודגמה בתאי האתמואיד .סינוסים פרונטלים וספנואידלים תקינים עיבוי רירית מקסילרי בילטראלי קונכות האף מעובות קיימת היצרות אפית זה אומר כי חלק מתאי האתמואיד עם מלאות. קשה להבין מהתשובה מדוע כואב לך הראש . יש צורך לראות את הצילום עצמו ולבדוק אותך. רופא אף אוזן גרון יכול לעשות זאת. בברכה ....................

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים