סינוזיטיס כרוני לפני ניתוח FESS

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

14/05/2017 | 17:23 | מאת: מור

סובלת מסינוזיטיס כרוני ועשיתי בעבר ניתוח FESS (לפני 15 שנה) כרגע, ע"פ ה C.T, מומלץ על ניתוח נוסף, אבל אני ממש רוצה לדחות את זה. ולכן הרופא המליץ על טיפול תרופתי ממוקד של 10 ימים שעשוי "לדחות את הקץ" הטיפול הכולל אנטביוטיקה מסוג סיפרודקס 2 כדורים ביום + פרדניזון 20 מ"ג (למשך 4 ימים 3 כדורים, 3 ימים 2 כדורים ויומיים כדור אחד.) רוצה לשמוע חוות דעת נוספת על ההמלצות שקיבלתי והאם הטיפול לא "חזק" מידי ועשוי להיות עם תופעות לוואי של הקורטיזונים (התנפחות?) תודה מראש!

שלום, את סובלת מסינוסיטיס כרונית ועשית בעבר ניתוח FESS (לפני 15 שנה) כרגע, ע"פ ה C.T, מומלץ על ניתוח נוסף. הרופא המליץ על טיפול תרופתי ממוקד של 10 ימים שעשוי "לדחות את הקץ" הטיפול הכולל אנטביוטיקה מסוג סיפרודקס 2 כדורים ביום + פרדניזון 20 מ"ג (למשך 4 ימים 3 כדורים, 3 ימים 2 כדורים ויומיים כדור אחד.) הטיפול לא "חזק" מידי ויכול לעזור. שווה לנסות אם ידחה או יבטל ניתוח. הפרדניזון במנון לא גבוה מידי- נראה בסדר. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים