יש דלקת באוזן התיכונה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

07/05/2017 | 19:07 | מאת: משה

שלום ד"ר, אני נמצא כרגע ברומניה. רופא איבחן אצלי דלקת באוזן התיכונה. לא הבנתי ממנו יותר מזה. אני מעוניין לטוס לארץ על מנת לקבל אבחנה וטיפול השאלה שלי היא האם כדאי לי לטוס עם דלקת באוזן התיכונה? האם זה לא מסוכן?

שלום ד"ר, אתה כרגע ברומניה. רופא איבחן אצלך דלקת באוזן התיכונה. הכוונה היא לדלקת אזן בין התופית ופנימה בתוך האזן התיכונה. הטיפול הוא בדרך כלל באנטיביוטיקה עם תגובה טובה. טיסה בזמן דלקת ונוזלים באזן יכולים לא מומלצת כי טיסה משנה לחץ באזן התיכונה ולחץ גבוה יכול להחמיר את הסימפטומים, כדאי לחכות מעט שיהיה שפור בדלקת. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים