דימומים חוזרים באף על בסיס יום יומי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

14/04/2017 | 03:16 | מאת: רונן

היי, אז ככה כבר למעלה מ 5 חודשים שאני סובל מדימום יום יומי של דימום מהאף ואני מתכוון כמעט כל יום באמת זה יכול להמשך כדימום של דקה שתיים וגם של דימום ממש חזק שיורד לי מלא דם כמעט ולא עובר יום בלי שיורד לי דם ולא מחבלה או משהו לדוגמה בעבודה אני יכול סתם לחתוך סלט ופתאום יורד לי דם או סתם יושב רואה סרט יורד לי דם זה מעצבן מה יכול להיות הנסיבות שלך? ואם זה דורש טיפול?

שלום, למעלה מ 5 חודשים אתה סובל מדימום יום יומי מהאף בהחלט כדי לגשת לרופא א א גרון לבדיקה ולראות מה מקור הדימום. יתכן וזה נים דם קטן שניתן לצרוב אותו. אם הבעיה יותר משמעותית יש לבדוק לעומק וכן לבדוק תפקודי קרישה. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים