עזרה דחופה שקשורה לאוזן היימנית !!!

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

23/03/2017 | 22:27 | מאת: נתנאל חמיאס

לפני 5 חודשיים נגרם לי נקב קטן בתופית באוזן ימין ונסעתי לבית חולים חולים ושם אמרו לי שנגרם לי חבלה באוזן הימנית היה לי חור קטן בתופית אחרי שלוש שבועות נסגר לי החור התחיל להישמע לי צפצופים וקליקים חלשים באוזן זה חזר לי הצפצופים החלשים והקליקים שאני אוכל ושותה הקליקים הפריעו לי ואחרי חודש ומשהו הפסיקו הקליקים והצפצופים נחלשו הלכתי שוב לרופא א.א.ג אמר לי שהאוזן שלי תקינה והצלקת עברה לי בדק לי את שני האוזניים גם האוזן שנחבלה למעשה וגם האוזן שלא נחבלה את שנייהם הכל תקין אמר ליי הוא אמר לי שאני רגיש למזג האוויר לחץ אוויר השאלה זה הגיוני ממה שהוא אמר שזה קשור למזג האוויר ולחץ אוויר זה יעבור והשאלה מתי אוכל לשמוע מוזיקה רגיל אני ממש מפחד ...

שלום, היה לך נקב קטן בתופית באוזן ימין. היה חור קטן בתופית ואחרי שלוש שבועות נסגר החור והתחילו להישמע לך צפצופים וקליקים חלשים באוזן זה חזר. רופא א.א.ג אמר לך שהאוזן תקינה והצלקת עברה . הוא אמר לך שאתה רגיש למזג האוויר וחץ אוויר . במידה ועדים הצפצוף ממשיך ואינך מסתדר ממליץ על בדיקה חוזרה וכן בדיקת שמיעה + טימפנומטריה לבדוק אם אכן האזן בסדר. בברכה

17/04/2017 | 23:24 | מאת: נתנאל חמיאס

היתי שוב ושוב אאצל רופא אף אוזן גרון בדק לי את האוזן זאת שהייתה בה נקב הוא אמר שזה שהנקב בתופית סגור והצלקת חלפה ועברה ומשום אני מרגיש כאילו ירדה לי השמיעה כזה לא באמת ירדה הסברתי לו למה אני שומע ירידה הוא אמר לי בגלל שאתה רגיש למזג האוויר ולחץ אוויייר משהו כזה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים