לחץ באוזן שמאל שאינו משתחרר

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

13/03/2017 | 11:04 | מאת: זהבית

שלום רב, לאחר חפיפת שיער (אולי צירוף מקרים), מזה כשבוע יש לי לחץ באוזן כמו בטיסה, הרוקח נתן לי מי חמצן, לא עזר לי, הייתי אצל שני רופאים א.א.ג לאחר שלא מצאו כלום (לא דלקת, לא נוזלים) שלחו אותי לבדיקת שמיעה. הבדיקה יצאה תקינה, אין נוזלים באוזניים ואין דלקת כאמור. מה עושים, יש לחץ באוזן ההרגשה היא כמו שעליתי על הר גבוה וזה לא משתחרר, זה לא כואב אך ממש מציק. בבקשה אשמח באם תייעץ לי, מה עלי לעשות?

שלום , לאחר חפיפת שיער יש לך לחץ באוזן כמו בטיסה, הרוקח נתן מי חמצן, לא עזר לי, שני רופאי א.א.ג לאחר שלא מצאו כלום (לא דלקת, לא נוזלים) שלחו לבדיקת שמיעה. הבדיקה יצאה תקינה, אין נוזלים באוזניים ואין דלקת כאמור. יתכן ונכנסו מים לתעלה ולכן קיימת ההרגשה. אם יש לחץ באוזן ההרגשה היא כמו שעלית על הר גבוה יש לעבור בדיקת שמיעה וטימפנומטריה בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים